آیا میدانستید؟
﴿اتحاد و اتفاق، داروی دردهای امت﴾:
﴿بخش هفدهم﴾
یک جامعه مادامی سالم است که تمام اعضاء و جوارح قوای آن واجدِ اتحاد و فاقدِ اختلال و اختلاف باشد تا بتوان گفت جامعه ی سالمی است. ضرورت اتحاد، اتفاق، همکاری، و کوششِ مشترک یک امر بدیهی است که نیازمند به هیچ گونه برهان و استدلالی نیست.
همچنین امتِ متحد قوی تر و سعادمتندتر از یک ملت متفرق و متضاد با یکدیگر است. اتحاد با تمام ضرورت و لزوم و اهمیت آن در زندگانی اجتماعی و فردی دارای دشمنان قوی است که پیوسته با آن در مبارزهاند و نمیگذارند رعیت در جامعه ی اسلامی با آرامش خاطر و اتفاق زندگی کنند. سوء تفاهم، تبلیغاتِ شوم، و راه انداز تعصب جاهلی از دشمنان خطرناکِ اتحاد است که آب را در آب دانِ رعیت زهر آلود کرده، امت را در بستر نادانی و تعصب نابود میکند.
مسلمان منافع خودش و جامعه اش را درست تشخیص میدهد و دچار اشتباه نمیگردد، پیرو تقالید کورکورانه نمیشود، و تحت تأثیر مشتی هوی پرست نمیگردد و دچار کج فهمی و سوءتفاهم نشده، حقیقت هر موضوع را همانطور که بود درک میکند و چون حقیقت یکی است اختلافات رفع، و روح وحدت و یگانگی آشکار می شود.
و این خود، یکی از علل و اسباب عمده ی اختلاف و از بین رفتن اتحاد بین افراد در جامعه میباشد.
از تسلیحات دیگر جنگ فکری میان امت، راه اندازی تعصبات است، که این سوژه، همیشه مانع از تحری حقیقت بوده، و است. زیرا دلبستگی به یک رأی و عقیده هر چند هم که دلیلی داشته باشد ولی سبب میشود که انسان از جستجو و تحقیق خودداری کند و دل به معتقدات خویش بسته قناعت کند.
این گونه دلبستگی و تعصبات شدیده است که جمعیتهای زیادی از افراد بشر را که بندگان یک معبودِ واحد و لایزال هستند دشمن و مخالف یکدیگر ساخته و به نام مذهب، وطن، نژاد، ملیت به جان یکدیگر انداخته و جنگهای موحش و مهیب را بوجود آورده است.
متوجه نوشته ها، اشعار، پیام ها، و نشریه های مجازی و غیر مجازی ات باش. تا نشود که این همه نشریات، مقال ها، و رساله هائی که با دیگران شریک می سازی، در عالمِ غباوت و نافهمی باعث ایجاد فاصله ها، کدورت ها، عناد، کینه توزی و نفاق میان امت شود.
آن وقت هر یکی از ما نزد خالق منان مسئول این همه نفاق، شقاق، تفرقه و ناسازگاری خواهیم بود.
ادامـــه دارد……
احمــد ﴿عــــارفی﴾
عزیزان گرانقدر!
لطفاً این مضامین خیلی مهم و حیاتی را با تمام خانواده، اقارب، دوستان، و همکاران تان شریک سازید، و در رشد فکری، عقیدتی، ایمانی و وجدانی همنوع تان اقلاً یک امر خیری را، مایه ی حصولِ صدقات جاریه ی تان سازید.
جزاکم الله خیراً!
ادامـــه دارد…
دو شنبه ۱۰ جدی ۱۳۹۷ | ۲۴ ربیع الاخر ۱۴۴۰
🗓 MON | 31 | DEC | 2018
👉 t.me/ayamey
📽 youtube.com/c/dawatgar
🌐 fb.com/meydanestid